Intersecția faptelor bune
Pe site 51 oameni vă pot ajuta
Vreau să ajutAjută
Primește ajutor în orașul tău!
Pe site sunt 24 de binefăcători și 27 de nevoiași
Oferte de ajutorNecesită ajutorul
Găsește ajutor în orașul tău
Ajutorul este absolut gratuit!
Primește ajutor de la sute de persoane
2 » Primește ajutor de la sute de persoane
Primește ajutor material, moral sau profesional
Evaluează ajutorul primit
3 » Evaluează ajutorul primit
Lasă o scrisoare de mulțumire binefăcătorului
Evelito

Ce este Evelito?

EVELITO - este un proiect grandios, care oferă posibilitatea oricărui doritor să-i ajute pe cei nevoiași. Evelito oferă posibilitatea de a publica anunțuri despre ofertele de ajutor material, moral și chiar profesional. La fel puteți creea o echipă și face fapte bune colective. Faptele bune pot schimba viața spre bine și revigora valorile morale în societate! Detalii
Unui singur om îi este greu să schimbe lumea spre bine, dar poate fi capabil să creeze un instrument care ar modifica starea lucrurilor spre bine și de care s-ar putea folosi toți.
Fondatorul proiectului, MBen.
Ajutor material

Ajutor material

De mult timp vă doriți să ajutați alți oameni, dar nu știți cum? Poate aveți un telefon mobil vechi care stă fără treabă în dulap? Puteți cadona acest telefon persoanei care nu și-l poate permite. El imediat va aprecia acestă faptă și la rândul său va iubi lumea mai mult și va face lumea mai bună. La fel, poate aveți haine vechi, care nu le-ați îmbrăcat de mai mulți ani și nici nu le veți mai îmbrăca? Le puteți oferi celor care au nevoie de ele. Nu e o rușine, ci din contra - e o faptă bună și un gest plăcut. Orcine poate spune: «Pot oferi ajutor gratuit», poate găsi persoane care au nevoie de ajutor și astfel să beneficieze de posibilitatea de a se dezvolta împreună cu ceilalți și de a devini mai bun. Împreună noi vom accelera procesul de evoluție.
Ajutor moral

Ajutor moral

Multe persoane zilnic sunt supuse unui stres puternic. Deseori ni se întâmplă lucruri neprevăzute, ce ne pot deruta. Cu siguranță v-a trecut cândva prin minte gândul că «doresc să ajut pe cineva»! Închipuiți-vă că puteți ajuta o persoană doar oferindu-i un pic din timpul dvs., discutând problema care o preocupă, oferindu-i un sfat util sau dăruindu-i speranță. Posibil unele persoane au nevoie de grija și atenția persoanelor necunoscute și nu numai din partea oamenilor apropiați și dragi. Pe lângă faptul că acesta este un lucru neașteptat, susținerea din partea unei persoane străine poate fi mai încurăjătoare și mai obiectivă. Ajutați-i pe cei din jur și binele se va întoarce. Sunt fericit că pot scrie aceste cuvinte, bazându-mă pe propria experiență.
Ajutor profesional

Ajutor profesional

În lume sunt mulți oameni, care nu sunt ”meșteri mari la toate”, de exemplu, nu pot fixa plăcile de gresie care au căzut în camera de baie, fie pentru că nu se pricep la asta, fie din motive financiare. Și câți bătrâni, din cauza sănătății șubrede, nu pot culege recolta din propria grădină, chiar dacă anul s-a dovedit unul roditor. Puteți ajuta acești oamenii prin mai multe căi simple, de exemplu prin muncă, care pentru mulți din noi nu prezintă dificultăți, pe când, pentru cineva ca ei ar însemna un efort foarte mare. Sunt sigur că un weekend petrecut astfel va fi o experiență plăcută și pentru voi și pentru cei pe care îi veți ajuta.
Abonați-vă, vom fi bucuroși!
89124984610256

Alegeți limba

Intrare / Înregistrare
Intrare / Înregistrare
La înregistrare eu confirm că sunt de acord să respect condițiile de utilizarea a Serviciului
Recuperarea accesului
Introduceți adresa de E-mail care a fost indicată la înregistrare

Alegeți din listă

    Browserul dvs s-a învechit!
    Rugăm descărcați ultima versiune Internet Explorer
    Dar în general noi recomandăm: Google Chrome, Safari!